Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 
ալյուր՝ 170 գ,
շաքարավազ՝ 160 գ,
ձու՝ 5 հատ,
փխրեցուցիչ՝ 1,5 թ/գ,
լուծվող սուրճ՝ 3 ճ/գ,
տաք ջուր՝ 80 մլ,
Կրեմի համար՝ 
սերուցք՝ 33% յուղայնության՝ 450 գ,
շաքար՝ 80 գ,
լուծվող սուրճ՝ 2-3 ճ/գ,
տաք ջուր՝ 80 մլ,
ժելատին՝ 10 գ,
կակաո՝ ձևավորման համար։

Պատրաստման եղանակը․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել