Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
ալյուր՝ 170 գ,
շաքարավազ՝ 160 գ,
ձու՝ 5 հատ,
փխրեցուցիչ՝ 1,5 թ/գ,
լուծվող սուրճ՝ 3 ճ/գ,
տաք ջուր՝ 80 մլ,
Կրեմի համար՝
սերուցք՝ 33% յուղայնության՝ 450 գ,
շաքար՝ 80 գ,
լուծվող սուրճ՝ 2-3 ճ/գ,
տաք ջուր՝ 80 մլ,
ժելատին՝ 10 գ,
կակաո՝ ձևավորման համար։
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://utest.am/hy/post/8009?fbclid=IwAR3jcIr-zX3z5ehpRIbYljVowaqWixUYq1b2SjCFP7BhQhvwSiPBFvbzIm4
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել