Լավաշով և պանրով թխուկ , որը հաստատ ձեզ դուր կգա։ Նրանում կարծես կատարյալ է ամեն բան՝ տեսքը, համը, գինը, պատրաստման ժամանակը։ Այս բաղադրատոմսը ժամանակակից կնոջ համար է, որը չունի շատ ժամանակ, բայց ցանկանում է համեղ կերակրել իր ընտանիքին կամ հյուրերին։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Լավաշ – 5 հատ
  • Սերուցք – 200 մլ
  • Լոլիկ – 3 հատ
  • Սև պղպեղ, աղ – ըստ ճաշակի
  • Ձու – 3 հատ
  • Պանիր – 100 գր
  • Բուսայուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

Քերեք պանիրը, լոլիկը օղակներով կտրատեք։

натереть сырнарезать помидоры

Խառնեք ձուն և սերուցքը, ավելացրեք աղն ու պղպեղը։яйца со сливками

Ջեռոցի թավային ձեթ քսեք։ Դրեք լավաշի շերտը։ Վրան սերուցքային խառնուրդից լցրեք։ Պանիր լցրեք, դրեք լոլիկի օղակները, ծածկեք լավաշի երկրորդ շերտով։ Կրկնեք, մինչև որ շերտերն ու մթերքները վերջանան։ Վերևի շերտի վրա էլ առատ սոուս լցրեք։сырный пирог

20 րոպե թխեք 180°С տաքացված ձեռոցում։ Տաք–տաք կտրատեք և մատուցեք։пирог из лаваша

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել