Բաղադրիչներ

1. Ռեհան – 1 փունջ
2. Սխտոր – 3-4 ատամիկ
3. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
4. Պարմեզան պանիր – 70 գ
5. Մայրու ընկույզ – 40 գ
6. Ծովի աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Սոուսը պետք է պատրաստել բլենդերի մեջ:

2. Տարայի մեջ լցնել ձիթապտղի յուղը, ավելացնել ռեհանը, սխտորը, ընկույզը և քերած պարմեզանը:

3. Այնուհետև հարել բլենդերի օգնությամբ. պետք է ստացվի խիտ զանգված:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել