Չինաստանի Ցինադո համալսարանի ուսումնասիրողները 18-35 տարեկան 217 առողջ մարդու են ուսումնասիրել։

Հետազոտությունը ցույց է տվել, որ վնասակար կամ յուղային ուտեստներ հաճախ օգտագործող երիտասարդները, տարեց հասակում ավելի հաճախ են առողջական խնդիրներ ունեցել, քան նրանք, որոնք առողջ սնունդ և կենսակերպ են նախընտրել։

Այսպիսով, գիտնականները հանգել են եզրակացության, որ 20 տարեկանում յուղային սնունդ օգտագործելը տարեց հասակում մի շարք առողջական խնդիրների պատճառ կարող է դառնալ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել