Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
200 գրամ սերուցքային կարագ,
100 գրամ թթվասեր,
320-350 գրամ ալյուր,
1 թ/գ փխրեցուցիչ։
Լցոնի համար՝
250 գրամ կաթնաշոռ,
100 գրամ շաքարավազ,
1-2 հատ բանան,
1 ճ/գ ալյուր:
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://utest.am/hy/post/7632?fbclid=IwAR1hYXOPg1PtZiR0foOUDFEEuCw04FgnLstwHDh2oC1JMB8D8esMyiOWhpE
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել