Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 7 ճ/գ
  2. Կեֆիր – 1 բաժակ
  3. Ձու – 3 հատ
  4. Մայոնեզ – 1 բաժակ
  5. Աղ և սոդա – մեկական պտղունց
  6. Կարագ՝ թխելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Հարել ձուն, հետո ավելացնել կեֆիրը, մայոնեզը և նորից հարել:
  2. Զանգվածին ավելացնել մաղած ալյուր, սոդա, աղ և լավ հունցել:
  3. Խմորի կեսը լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ:
  4. Վրան հավասարաչափ տեղաբաշխել միջուկը (օրինակ՝ շոգեխաշած կաղամբը) և վրան լցնել խմորի մնացած մասը:
  5. Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել