Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:
Ալյուրը լցնել տապակը, 1-2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:
Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սնկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 1800C տակ և թողնել 15 րոպե:
Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
Նյութի աղբյուր՝ https://utest.am/hy/post/7550?fbclid=IwAR361hUYlZ7G2hDiBdFf63kYKbS3zWy_3LUvcRbERm4YoF20eGlWt75JrXc
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել