Բաղադրիչներ
- խտացրած կաթ եփված - 200 գ
- կակաո - 1 ճ/գ
- շաքարավազ - 6 ճ/գ
- ջուր - 50 մլ
- կարագ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը
Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
Ահա և վերջ:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
Ահա և վերջ:
Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.cooks.am/խտացրած-կաթով-ջնարակ/?fbclid=IwAR2SJ5wJxq4mJdDYjSnSS8XlyjexWXNRbJas9kairpFfQ8waaqirKEUjk1M
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել