Բաղադրիչներ

  1. Խնձոր
  2. Կաթնաշոռ (1.8%) – 30 գ
  3. Կաթ (0.5%) – 1 ճ/գ
  4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  5. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

  1. Խնձորը լվանալ, կափարիչը կտրել և հեռացնել միջուկը:
  2. Խառնել կաթնաշոռը, կաթը, շաքարավազը, վանիլինը: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության զանգված:
  3. Նախապատրաստել ջեռոցը:
  4. Կրեմը լցնել խնձորի մեջ և 20-30 րոպեով դնել ջեռոցի մեջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել