Բաղադրիչներ
պատրաստի շերտավոր խմորշոկոլադ սև - 300 գ
ձվի դեղնուց - 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
Շերտավոր խմորը գտնակում ենք, ուղղանկյունների բաժանում, որոնք էլ անկյունագծով կտրատում ենք:
Մեջը շոկոլադի կտորներ ենք լցնում:
Սկսում ենք զգուշությամբ փաթաթել:
Կրուասանները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և 15 րոպե թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Այնուհետև կրուասանների վրա ձվի դեղնուց ենք քսում և թխում ևս 15-20 րոպե:
Ահա և վերջ:
Մեջը շոկոլադի կտորներ ենք լցնում:
Սկսում ենք զգուշությամբ փաթաթել:
Կրուասանները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և 15 րոպե թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Այնուհետև կրուասանների վրա ձվի դեղնուց ենք քսում և թխում ևս 15-20 րոպե:
Ահա և վերջ:
Շոկոլադե կրուասան, որը և՛ համեղ է, և՛ շատ գեղեցիկ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել