Բաղադրիչներ

  • խնձոր - 3 հատ
  • հյութ կիտրոնի - 30-40 մլ
  • թեյ սև - 50 գ
  • շաքարավազ մանր - 2թ/գ
  • մեխակ - 1 ճ/գ
  • դարչին - 2 փայտիկ

Այս հրաշալի խնձորով թեյը կարելի է վայելել տարվա ցանկացած եղանակին և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում: Ինչպես նաև կարելի է պատրաստել այսպիսի թեյ ցանկացած մրգից և վայելել այն Ձեր իսկ պատրաստած թխվածքներով։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել