Բաղադրիչներ

  1. Ջուր – 100 մլ
  2. Կիվի – 1 հատ
  3. Կիտրոն – 10 գ
  4. Մաղադանոս – 10 գ
  5. Անանուխ – 15 գ
  6. Մեղր՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել կիվին և մանր կտորների բաժանել:
  2. Կիվին լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել ջուր, կիտրոն, կանաչեղեն և լավ հարել:
  3. Ըմպել անմիջապես պատրաստ լինելուց հետո:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել