Բաղադրիչներ

  • հնդկահավ - 3,5 կգ
  • նրբերշիկ - 8 հատ(կարելի է նաև սարդելկա`բնական թաղանթի մեջ)
  • կիտրոն - 0,5 հատ
  • խոզապուխտ - 500 գր(յուղոտ)
  • աջիկա - 2ճ/գդ
  • սոյայի սոուս - 200 գր
  • կարագ - 100 գր(հալեցրած)
  • աղ - ըստ ճաշակի
  • պղպեղ կարմիր - ըստ ճաշակի

Մատուցելուց հետո հնդկահավը պահում ենք սառցարանում։ Ծակծկելու շնորհիվ ուտեստն ավելի հյութեղ է ստացվում։ Ահա այսպիսի տոնական ամանորյա հնդկահավ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել