Բաղադրիչներ

  • Մուգ շոկոլադային բիսկվիթի համար՝
  • ձվի դեղնուց - 3 հատ
  • ձու - 2 հատ
  • թթվասեր - 3 ճ/գ
  • շաքարավազ - 400 գ
  • աղ - 1 թ/գ
  • կակաո - 70 գ
  • սոդա - 5 գ
  • ջուր - 240 մլ (եռացրած)
  • սուրճ լուծվող - 2 գ (կամ սև սուրճ)
  • բուսայուղ - 200 մլ
  • վանիլին - 1 թ/գ
  • ալյուր - 220 գ
  • Եփովի կրեմի համար՝
  • շաքարավազ - 180 գ
  • կաթ - 200 մլ
  • ձվի դեղնուց - 11 հատ
  • կարագ - 300 գ
  • վանիլին - 1 թ/գ
  • Զարդարելու համար՝
  • սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 200 մլ
  • խտացրած կաթ - 100 գ
  • Շոկոլադե ջնարակի համար՝
  • շոկոլադ սև - 100 գ
  • սերուցք 30-35% յուղայնության - 70 մլ
  • կարագ - 40 գ

Տորթ «Էսկիմո» կարելի է մատուցել թեյի կամ սուրճի հետ, երկու դեպքում էլ քաղցր հաճույքն ապահովված է։ 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել