Բաղադրիչներ

  • Խմորի համար՝
  • ձու - 3 հատ
  • շաքարավազ - 0,5 բաժակ
  • սոդա - 1 թ/գդ
  • ալյուր - 200 գր
  • Միջուկի համար՝
  • նարինջ - 3 հատ
  • մանդարին - 3 հատ
  • անանաս - 150 գր
  • բանան - 150 գր
  • Կրեմի համար՝
  • ժելատին - 50 գր
  • վանիլին - 1 փաթեթ
  • թթվասեր - 900 գր
  • շաքարավազ - 1 բաժակ

Ժելեով տորթ պատրաստելիս կարող ենք մրգերի տեսականին փոփոխել ` ըստ ճաշակի և նախասիրության։ Շատ կարևոր է նաև ժելեն պատրաստելիս ուշադրություն դարձնել փաթեթի վրա նշված պատրաստման եղանակի հետ կապված ցուցումներին

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել