Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 300 գ
2. Կիվի – 1 հատ
3. Կոշտ պանիր – 150 գրամ
4. Ձու – 4 հատ
5. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 100 գ
6. Գազար – 1 հատ
7. Մայոնեզ – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը, գազարը և ձուն խաշել:

2. Ձուն, պանիրը և գազարն անցկացնել քերիչով:

3. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել:

4. Հավաքել աղցանը. մատուցվող ափսեի կենտրոնն օղակաձև դատարկ թողնել, շուրջը ըստ հերթականության լցնել ձու, հավի կրծքամիս, գազար, քերած պանիր: Շերտերի արանքում մայոնեզ տարածել:

5. Զարդարել եգիպտացորենի հատիկներով և կիվիի կտորներով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել