Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 500 գ
2. Ձու – 3 հատ
3. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
Պատրաստման եղանակը
1. Հարել ձուն և խտացրած կաթը:
2. Ավելացնել կաթնաշոռը, նորից խառնել, որպեսզի վերանան բոլոր գնդիկները:
3. Զանգվածը տեղավորել թխման համար նախատեսված տարայի մեջ և 40 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Նյութի աղբյուր՝ https://168.am/2018/12/23/1060802.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել