Բաղադրատոմս

  • 300 գ հավի ֆիլե
  • 150 գ վարունգ
  • 150 գ պահածոյացված ոլոռ
  • 150 գ թթվասեր
  • Սամիթ
  • Աղ

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի ֆիլեն եռալուց հետո 20 րոպե եփել և սառեցնել։
  • Վարունգները կտրատել միջին չափսի խորանարդներով, սամիթը մանր կտրատել։
  • Հավի ֆիլեն կտրատել միջին խորանարդիկներով։
  • Ամբողջը լցնել իրար վրա։
  • Աղ ու թթվասեր ավելացնել և խառնել։
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել