Բաղադրատոմս
- 300 գ հավի ֆիլե
- 150 գ վարունգ
- 150 գ պահածոյացված ոլոռ
- 150 գ թթվասեր
- Սամիթ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Հավի ֆիլեն եռալուց հետո 20 րոպե եփել և սառեցնել։
- Վարունգները կտրատել միջին չափսի խորանարդներով, սամիթը մանր կտրատել։
- Հավի ֆիլեն կտրատել միջին խորանարդիկներով։
- Ամբողջը լցնել իրար վրա։
- Աղ ու թթվասեր ավելացնել և խառնել։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել