Բաղադրամասեր
200 գ իշխանին՝
- 35 գ կարագ,
- 80 գ թարխուն,
- Աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի հատակին կարագ քսել, պատրաստած իշխանը շարքով դասավորել այդտեղ, ձկան վրա կարագ քսել և թարխուն ցանել: Կաթսան ամուր փակել 18-20 րոպե ձուկը մարմանդ կրակով շոգեխաշել։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/karagov-ishxan
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել