Բաղադրամասեր
5 հատ կարտոֆիլին՝
- 200 գրամ խոզապուխտ,
- 1 հատ միջին չափի սոխ,
- 1 հատ կծու պղպեղ,
- 1 հատ ձու
- 1 ճաշի գդալ ալյուր,
- 1 ճաշի գդալ կարագ,
- 50 գրամ պանիր,
- Բուսայուղ,
- Աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել։
- Լցոնի համար սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։
- Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտն ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։ Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
- Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:
- Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/lconac-kartofil-642
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել