Բաղադրամասեր

  • 0,5 կգ փոքր կարտոֆիլին ՝ Աղ Պղպեղ
  • 10 - 20 գր մաղադնաոս,
  • 10 - 20 գր կանաչ սոխ,
  • 10 - 20 գր - սամիթ,
  • 10 - 20 գր - ռեհան,
  • 10 - 20 գր սխտոր,
  • 1 թեյի գդալ մանանեխ,
  • 50 գր սպիտակ որակյալ գինի,
  • քացախ,
  • բուսայուղ,
  • աղը, պղպեղը և այլ համեմունքները ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը խաշել։
  • Պատրաստենք սուսը: Միախառնել մանանեխը, քացախը, ճզմած սխտորը, աղը և բուսայուղը։
  • Կանաչիները հնարավորինս մանր կտրատել։
  • Խաշած կարտոֆիլները դնել սպիտակ գինու մեջ: Հետո կարտոֆիլին ավելացնել կանաչիներն ու սոուսը և մատուցել։


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել