Բաղադրամասեր
- 0,5 կգ փոքր կարտոֆիլին ՝ Աղ Պղպեղ
- 10 - 20 գր մաղադնաոս,
- 10 - 20 գր կանաչ սոխ,
- 10 - 20 գր - սամիթ,
- 10 - 20 գր - ռեհան,
- 10 - 20 գր սխտոր,
- 1 թեյի գդալ մանանեխ,
- 50 գր սպիտակ որակյալ գինի,
- քացախ,
- բուսայուղ,
- աղը, պղպեղը և այլ համեմունքները ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը խաշել։
- Պատրաստենք սուսը: Միախառնել մանանեխը, քացախը, ճզմած սխտորը, աղը և բուսայուղը։
- Կանաչիները հնարավորինս մանր կտրատել։
- Խաշած կարտոֆիլները դնել սպիտակ գինու մեջ: Հետո կարտոֆիլին ավելացնել կանաչիներն ու սոուսը և մատուցել։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/kartofilov-axcan-965
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել