Մեզ անհրաժեշտ է.

• 200 գրամ մարինացված սունկ

• 2 գլուխ սոխ

• 2 կարտոֆիլ

• 1 գազար

• 300 գրամ եփած միս

• 250 գրամ պանիր

• Մայոնեզ կամ թթվասեր՝ ըստ ճաշակի

• 5-6 չերի տեսակի լոլիկ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Մանր կտրատում ենք սունկը և դնում աղցանամանի հատակին։

2. Մանր կտրատած սոխը բուսայուղի մեջ տապակում ենք մինչև փափկելը, դնում ենք անձեռոցիկի վրա և թողնում սառչի։ Դրանից հետո լցնում ենք սնկի վրա և մայոնեզով պատում։

3. Մաքրում ենք կարտոֆիլը, խոշոր քերիչով քերում ենք, խառնում ենք մայոնեզի հետ և դնում սոխի վրա։

4. Գազարը քերում ենք խոշոր քերիչով, դնում կարտոֆիլի վրա և մայոնեզ անում։

5. Միսը մանր կտրատում ենք, դնում ենք կարտոֆիլի վրա և կրկին մայոնեզ անում։

6. Վերևից լցնում ենք խոշոր քերիչով անցկացրած պանիրը։ Աղցանը զարդարում ենք չերի լոլիկներով և կանաչիով։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել