Շատ կարևոր է՝ ինչպես եք օրը սկսում: Առավոտները տաք կիտրոնաջուր խմելը վերջերս շատ տարածված է: Բայց տաք կիտրոնաջուր օգտագործելով դուք չեք օգտագործում միջուկի և կեղևի բոլոր գերսննդարար նյութերը:
Ամբողջական կիտրոնը խաշելով, միայն հյութը չքամելով դուք կկարողանաք ստանալ կիտրոնի բոլոր սննդանյութերը:
Ներկայացնում ենք անհավանական բաղադրատոմս.
6 կիտրոնՋուր
Մեղր
Պատրաստումը՝
- Կիտրոնները մեջտեղից կտրեք և վրան ջուր լցրեք:
- Ջուրը 3 րոպե եռացրեք:
- Կաթսան թողեք՝ սառչի 10-15 րոպե:
- Կիտրոնները և միջուկը հանեք ջրից:
- Խմեք տաք կիտրոնաջուրը:
- Մնացած տաք ջուրը լցրեք ապակե տարայի մեջ՝ հետո օգտագործելու համար:
- Կարող եք մեղր ավելացնել ըմպելիքին:
Առավելությունները՝
- Ամրացնում է իմունային համակարգը:
- Պաշտպանում է մրսածությունից:
- Անհավանական էներգիա է տալիս:
- Օգնում է մարսողությանը և կարգավորում է նյութափոխանակությունը:
- Մաքրում է տոքսիններից:
- Կարգավորում է օրգանիզմի рН-ի մակարդակը:
- Մաքրում է մաշկը:
- Թարմացնում է շնչառությունը:
- Օգնում է նիհարել:
- Բարձրացնում է տրամադրությունը՝ օգնելով խուսափել տագնապից:
- Խոնավեցնում է ավշային համակարգը:
- Նպաստում է ապաքինմանը:
Այս ըմպելիքի մեկ բաժակը կօգնի օրը էներգիայով լի սկսել:
Ջուրն ամեն առավոտ տաքացնել պետք չէ: Ըմպելիքը կարող եք նաև սառը վիճակում օգտագործել:
Սննդանյութերը մնում են, սակայն ըմպելիքը պետք է շատ սառը չլինի:
Եթե տաք ջուր եք նախընտրում, կարող եք այն մի քիչ տաքացնել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել