Այս բաղադրատոմսը պահպանեք, այն ձեզ շատ պետք կգա։

Բաղադրիչներ

1 լիտր կաթին՝ 

4 հատ ձու,

400 գրամ ալյուր,

4 ճ/գ ձիթայուղ,

2 թ/գ շաքարավազ,

2 թ/գ սոդա,

Աղ 

Պատրաստման եղանակը

  • Ձուն ծեփել շաքարավազի և աղի հետ միասին:

  • Ավելացնել ձեթը, այնուհետև՝ կաթը և լավ խառնել: Ավելացնել նաև սոդան և ալյուրը, հարել հարիչով:

  • Թավան ձեթով պատել, լավ տաքացնել կրակի վրա և լցնել խառնուրդը, այնպես շարժել թավան, որ խմորը տարածվի ամբողջ թավայով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել