Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 1 կգ
  2. Շաքարավազ – 1 կգ
  3. Ջուր – 400 մլ
  4. Վանիլին՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած դդումը կտրատել խորանարդաձև և 5 րոպե թողնել եռացրած ջրի մեջ:
  2. Դրանից հետո դդումի վրա լցնել եռացրած օշարակը և թողնել ամբողջ գիշեր:
  3. Առավոտյան եփել 20-30 րոպե և թողնել մի քանի ժամ:
  4. Հետո եփել մինչև պատրաստ լինելը:
  5. Վերջում ավելացնել վանիլինը:
  6. Տաք վիճակում լցնել բանկաների մեջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել