Բաղադրիչներ՝
200 մլ մածուն
180 գ շաքարավազ
300 գ ալյուր
100 մլ ձեթ
1/2 թ/գ սոդա
1 թ/գ փխրեցուցիչ
Միջուկի համար՝
250 գ կաթնաշոռ
2-3 ճ/գ շաքարավազ
1 հատ ձու
Պատրաստման եղանակը՝
Տարայի մեջ լցնել մածուն, վրան ավելացնել կես թ/գ սոդա, լավ խառնել և թողնել 5-10 րոպե։
Ուրիշ տարայի մեջ լցնել կաթնաշոռը, 2-3 ճ/գ շաքարավազը և 1 ձու, լավ տրորել։
Մածունի մեջ ավելացնել 2 հատ ձու և 170 գ շաքարավազ, լավ խառնել։
300 գրամ ալյուրին ավելացնել 1 թ/գ փխրեցուցիչ և խառնել մածունի հետ, խառնել մինչև միԱտարր զանգված ստանալը։
Ֆորմայի մեջ լցնել խմորը, վրան դնել կաթնաշոռից գնդիկներ, թխել 40 րոպե 180 աստիճանում։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել