Լավաշով պատրաստված այս նախուտեստը շատ արագ է պատրաստվում, շատ համեղ է, ախորժելի և շատ հարմար։

Բաղադրատոմս

  • 2 հատ լավաշ
  • 4 հատ խաշած ձու
  • 200գ. պանիր
  • մեկ կապոց կանաչի
  • 3ճ.գ. թթվասեր
  • աղ
  • արևածաղկի ձեթ

Պատրաստման եղանակ

  1. Խաշել ձվերը 8 րոպե, հովացնել և կեղևազրկել։
  2. Լվանալ կանաչին և մանր կտրատել։
  3. Քերել ձուն և պանիրը։
  4. Բոլոր պատրաստի բաղադրիչները խառնել, ավելացնել աղ։
  5. Ավելացնում ենք թթվասեր և կրկին խառնում։
  6. Քառակուսի մասերի կտրատել լավաշը։
  7. Մեջտեղի հատվածում դնել միջուկը և փաթաթել։
  8. Արդեն տաքացած թավայի վրա լցնել արևածաղկի ձեթ և տապակել լավաշով ձողիկները 2 կողմերից մինչև կարմրեն։
  9. Որպեսզի ձողիկները չքանդվեն, կարող եք նախքան տապակելը դրանք թաթախել ձվր մեջ։

Կալորիաներից խուսափելու համար կարող եք նաև պատրաստել նախուտեստը ջեռոցի մեջ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել