Բաղադրամասեր

  • 250 գ մածունին՝ աղ, սպիտակ պղպեղի փոշի

  • 200 գ թթվասեր,

  • 1 հատ մեծ վարունգ,

  • 2 պճեղ սխտոր,

  • սամիթը, աղն ու պղպեղը՝ ըստ ճաշակի,

Աղցան ՝ քամած մածունով. Իմ ամենասիրած աղցանը

Պատրաստման եղանակը

  • Մածունն ու թթվասերը խառնել:

  • Վարունգն ու սամիթը մանր կտրատել:

  • Խառնել այս ամենը, աղ, պղպեղ ցանել:

  • Ավելացնել նաև ճզմած սխտորը, խառնել ու մատուցել:

  • Ցանկության դեպքում կարող եք վրան նռան հատիկներ շարել՝ ավելի գեղեցիկ տեսք ստանալու համար:

Աղցան ՝ քամած մածունով. Իմ ամենասիրած աղցանը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել