Բաղադրամասեր
-
250 գ մածունին՝ աղ, սպիտակ պղպեղի փոշի
-
200 գ թթվասեր,
-
1 հատ մեծ վարունգ,
-
2 պճեղ սխտոր,
-
սամիթը, աղն ու պղպեղը՝ ըստ ճաշակի,
Պատրաստման եղանակը
-
Մածունն ու թթվասերը խառնել:
-
Վարունգն ու սամիթը մանր կտրատել:
-
Խառնել այս ամենը, աղ, պղպեղ ցանել:
-
Ավելացնել նաև ճզմած սխտորը, խառնել ու մատուցել:
-
Ցանկության դեպքում կարող եք վրան նռան հատիկներ շարել՝ ավելի գեղեցիկ տեսք ստանալու համար:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել