Ես ուժեղ ալերգիա և ասթմա ունեի, որն ինձ շատ էր տանջում, մշտապես ինձ վատ էի զգում:

Գնացի ալերգոլոգի մոտ, ինձ մի շարք դեղեր դուրս գրեց, բայց դրանք կարճ ժամանակով էին վերացնում ախտանիշները, ես նորից ու նորից էի հիվանդանում:

Ընկերս ինձ այս բաղադրատոմսը տվեց, որը մի քանի տարի օգտագործում էր և հաջողությամբ բուժում էր հազը, գրիպն ու մրսածությունը:

Ես փորձեցի, և արդյունքն ինձ զարմացրեց, ասթման և ալերգիան սկսեցին ավելի ու ավելի հազվադեպ դրսևորվել: Հիմա արդեն դրանց մասին մոռացել եմ:

Ներկայացնում ենք այդ միջոցը, որի բաղադրատոմսը շատ պարզ է, միայն բնական բաղադրիչներ է պարունակում:

Այս միջոցն օգնում է կանխել գրիպը, հարուստ է հակաօքսիդանտներով, բուժում է գրիպը, բրոնխիտը, մրսածությունը, վիրուսային և բակտերիալ վարակները, արդյունավետ է ասթմայի և ալերգիայի բուժման համար:

Բաղադրիչները՝

  • 1/2 բաժակ շամբուկի չորացրած պտուղներ
  • 3 բաժակ ջուր
  • 1 բաժակ բնական մեղր
  • 2/3 բաժակ խնձորի բնական քացախ

Պատրաստումը՝

Կաթսայի մեջ ջուր լցրեք և ավելացրեք շամբուկի պտուղները: Հասցրեք եռման և դանդաղ կրակի վրա եռացրեք 30 րոպե: Թողեք թրմվի 1-2 ժամ, հետո քամեք, ավելացրեք մեղրն ու լավ խառնեք: Հետո ավելացրեք խնձորի քացախը: Լցրեք ապակե տարայի մեջ և դրեք սառնարան, կարելի է պահել մինչև 6 ամիս:

Կիրառումը՝

Մեծահասակներին խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրական 1-ական ճ/գ, 8 տարեկանից մեծ երեխաներին՝ 1-ական թ/գ:

Խառնուրդին կարող եք ոչ մեծ քանակությամբ ջուր ավելացնել:

Եթե այն օգտագործում եք որպես գրիպի, մրսածության կամ հազի դեմ միջոց, կարող եք նույնպիսի չափաբաժին ընդունել, բայց ամեն ժամը կամ 2 ժամը մեկ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել