Tert.am-ը գրում է.

«Էկզոգարդեն» ՍՊԸ-ն Հայաստանում արտադրում է ճապոնական և թալիանդական տեսակի ձմերուկներ, որոնք աչքի են ընկնում բացառիկ քաղցրությամբ և դեղին գույնով: Այս մասին Tert.am-ի հետ զրույցում ասաց ՍՊԸ-ի տնօրեն Դավիթ Մկրտչյանը: 


«Այս ձմերուկները սովորական ձմերուկից մոտավորապես չորս անգամ քաղցր են, մրգային շաքարը կազմում է 13,8 տոկոս, առանց կուտ է, բարձր բերքատվությամբ են աչքի ընկնում, մոտավորապես մեկ հեկտարից 120 տոննա բերք է լինում»,-ասաց նա և նշեց, որ այս ձմերուկներն անվանում են նաև «սև ձմերուկներ»:

Հոդվածի շարունակությունը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել