Սիպրիան Վերսոն աստրոբիոլոգ է, ով աշխատում է Անտարկտիդայի «Կոնկորդիա» կայանում։ Նա էքստրեմալ կյանք վարելու վերաբերյալ բլոգ է վարում, ինչպես նաև Twitter-ում կիսվում է իր աշխատանքային օրվա լուսանկարներով։ Նրա լուսանկարներից երևում է, թե ինչպես է փոխվում սննդի տեսքը, երբ ջերմաստիճանն իջնում է −70°C։

   

Ահա և հենց ինքը՝ հեղինակը․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել