Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Պատրաստում ենք հիմքը: 22 x 23 տրամագծով ձևամանը յուղաթղթպատում ենք: Շոկոլոդների կեսը հալեցնում ենք կամ գոլորշու վրա, կամ միկրոալիքային վառարանում: Լցնում ենք ձամանի մեջ և տարածում, ինչից հետո էլ տեղափոխում ենք սառցախցիկ, որ շոկոլադը շուտ սառչի:
    snickers
  2. Պատրաստում ենք նուգան: Մեղրն ու շաքարավազը լցնում ենք ամանի մեջ, վրան 50 մլ ջուր ենք ավելացնում և մարմանդ կրակին եռացնում՝ հասցնելով 135 աստիճանի: Այս ընթացքում լավ հարում ենք սպիտակուցները, այնուհետև օշարակը կամաց-կամաց՝ անընդհատ խառնելով լցնում ենք սպիտակուցային զանգվածի մեջ:
    Նուգան լցնում ենք սառեցրած շոկոլադի վրա և տարածում: 1 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:
    snickers
  3. Պատրաստում ենք կարամելը: Ինվերտային օշարակը պատրաստում ենք ահա այս եղանակով: Այնուհետև բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք ամանի մեջ և մարմանդ կրակին անընդհատ խառնելով հասցնում 120 աստիճանի: Ավելացնում ենք գետնանուշը և կարամելը լցնում նուգայի վրա ու տարածում: Զանգվածը տեղափոխում ենք սառնարան:
    snickers
  4. Մնացած շոկոլադը հալեցնում ենք, լցնում կարամելի վրա և Սնիկերսը 1 ժամով տեղափոխում սառնարան:
    snickers
  5. Հանում ենք սառնարանից, կտարատում ու մատուցում:
    snickers
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել