Բաղադրիչներ
- Թթվասեր՝ 25-30% յուղ. - 200 գր
- եփած խտացրած կաթ - 200 գր
Պատրաստման եղանակը
Թթվասերը լցնում ենք տարայի մեջ և հարում, ապա ավելացնում ենք խտացրած կաթը:
Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք վանիլինն ու լավ հարում ենք: Պետք է ստացվի պինդ զանգված:
Ահա և վերջ: Համեղ կրեմը պատրաստ է:
Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք վանիլինն ու լավ հարում ենք: Պետք է ստացվի պինդ զանգված:
Ահա և վերջ: Համեղ կրեմը պատրաստ է:
Ցանկալի է կրեմն օգտագործել արդեն սառած խմորաշերտերի համար, այլապես այն կարող է ջերմությունից հալվել ու ծորալ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել