Life.panorama.am-ը գրում է․

Այս բաղադրատոմսը շատ տարածված է Ճապոնիայում: Բազմաթիվ  ճապոնուհիներ օգտվում են այս մեթոդից՝   մաշկի մեռած բջիջները   հեռացնելու, մանր կնճիռները հարթելու և մաշկի սև բծերից ու ակնեից ազատվելու համար:

Սափրվելու համար նախատեսված մածուկի վրա  (1 ճաշի գդալ ) հարկավոր է կերակրի սոդա ավելացնել (կես թեյի գդալ) և լավ խառնել, ստացված զանգվածը դնել մի կողմ: 

Այնուհետև պետք է առանձին կաթսայի մեջ մի փոքր ջուր եռացնել, ավելացնել չորացրած երիցուկի ծաղիկներ, կաթսան հանել կրակից, դնել սեղանին, գլխին սրբիչ գցել և դեմքը պահել կաթսայից դուրս եկող  գոլորշու վրա՝ 5-7 րոպեի չափ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել