Բաղադրիչներ՝ (2 հատ 30 սմ տրամագծով)

2/3 բաժակ տաք ջուր,
1 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ,
1 թեյի գդալ շաքար,
0,5 թեյի գդալ աղ,
6,5 գրամ չոր խմորիչ,
2-2,5 բաժակ ալյուր։

Պատրաստումը՝

Խառնել ջուրը ձիթապտղի յուղի հետ։
Ալյուրը խառնել խմորիչի, շաքարի և աղի հետ մեծ ամանում։
Ալյուրի մեջ փոս ենք բացում և լցնում այնտեղ ձիթապտղի յուղի և ջրի խառնուրդը։
Հունցում ենք ոչ շատ պինդ խմոր։ Խմորը 30 րոպե դնում ենք տաք տեղ։
Այնուհետև բաժանում ենք խմորը 2 մասի և գրտնակում։ Լցնում ենք միջուկը խմորի վրա։
Պատրաստում ենք բարձր ջերմաստիճանի տակ 10 րոպե։

Կարևոր է․ պանիրը դնում ենք, երբ պիցցան գրեթե պատրաստ է։

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել