Բաղադրիչներ
- չորահաց - 150գր
- կաղամբ - 300-350գր
- վարունգ մարինացված - 150գր
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 200գր
- մայոնեզ - 2-3ճ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Կտրատում ենք կաղամբն ու մարինացված վարունգը:
- Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք չորահացը, եգիպտացորենը, կտրատված կաղամբն ու մարինացված վարունգը, ավելացնում ենք մայոնեզը և խառնում:
- Եվ մեր աղցանը պատրաստ է:
Մատուցելիս վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչի: Ի դեպ, կաղամբով աղցանի ցանկացած բաղադրիչ կարելի է փոփոխել ըստ Ձեր նախասիրության
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել