Բաղադրիչներ

  1. Աղացած միս – 700 գ
  2. Պանիր – 50 գ
  3. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  4. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
  5. Սոխ – 1 հատ
  6. Պաքսիմատ – 3 ճ/գ
  7. Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
  8. Բուսական յուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանր քերիչով անցկացնել կարտոֆիլը և պանիրը:
  2. Սոխը մանր կտրատել:
  3. Խառնել աղացած միսը, կարտոֆիլը, պանիրը, սոխը, պատել պաքսիմատով, մայոնեզով, աղով և համեմունքներով:
  4. Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
  5. Կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից լավ տապակել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել