Բաղադրիչներ
- կարագ - 200 գ
- կաթի փոշի - 200 գ
- կակաո - 3 ճ/գ
- շաքարավազ - 250 գ
- շաքարի փոշի - 5 ճ/գ
- ջուր - 100 մլ
Պատրաստման եղանակը
Ջուրն ու շաքարավազը հասցնում ենք եռման, ավելացնում ենք կարագը և խառնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Կաթի փոշին խառնում ենք կակաոյի հետ և լցնում զանգվածի մեջ:
Գնդիկներ ենք ձևավորում:
Թաթախում ենք սկզբում շաքարի փոշու, այնուհետև՝ կակաոյի մեջ:
Ահա և վերջ:
Գնդիկներ ենք ձևավորում:
Թաթախում ենք սկզբում շաքարի փոշու, այնուհետև՝ կակաոյի մեջ:
Ահա և վերջ:
Համեղ տրյուֆել, որը պետք է վայելենք մեկ բաժակ սուրճով։
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AF%D5%A1%D5%A9%D5%B6%D5%A1%D5%B5%D5%AB%D5%B6-%D5%BF%D6%80%D5%B5%D5%B8%D6%82%D6%86%D5%A5%D5%AC/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել