Life.panorama.am-ը գրում է.
Բժիշկները համոզված են, որ գրեթե ամեն օր կծու բիբար և համեմունքներ օգտագործողները 14 տոկոսով ավելի երկար են ապրում այն մարդկանցից, ովքեր սննդակարգում հազվադեպ են դրանք օգտագործում:
Համեմունք օգտագործող մարդիկ սովորաբար չեն չարաշահում ճարպոտ կերակուրը կամ քաղցրավենիքը, քանի որ համեմունքները նվազեցնում են այդ ցանկությունը:
Կծուն ու համեմունքները ամրապնդում են իմունային համակարգը, քանի որ հակաբորբոքային հատկություններ ունեն:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/08/18/food/768348
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել