Life.panorama.am-ը գրում է.

Բժիշկները համոզված են, որ գրեթե ամեն օր կծու բիբար և համեմունքներ օգտագործողները 14 տոկոսով ավելի երկար են ապրում այն մարդկանցից, ովքեր սննդակարգում հազվադեպ են դրանք օգտագործում:

Համեմունք օգտագործող մարդիկ սովորաբար չեն չարաշահում ճարպոտ կերակուրը կամ քաղցրավենիքը, քանի որ համեմունքները նվազեցնում են այդ ցանկությունը:
Կծուն ու համեմունքները ամրապնդում են իմունային համակարգը, քանի որ հակաբորբոքային հատկություններ ունեն:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել