1 փաթեթ սառեցված խմոր։
1 փաթեթ պուդինգ։

Մեկուկես տուփ սերուցք 38% (375 մլ),
1 բաժակ կաթ (240 մլ),
2 ճաշի գդալ շաքար,
շաքարի փոշի։

Պատրաստումը
Հալեցնել սառեցրած խմորը։
Տաքացնել ջեռոցը 180 աստիճանի տակ։
Տապական ծածկել խոհանոցային թղթով։
Կտրատել խմորը 3 մասի, պատառաքաղով ծակծկել (որպեսզի խմորը հավասար բարձրանա)։
Թխել 7-10 րոպե կամ մինչև կարմրելը։

Կրեմի պատրաստումը
Սերուցքը հարել շաքարով, մինչև պնդանա։
Առանձին ամանի մեջ լցնել կաթը և պուդինգը, հարել մինչև կրեմի պատրաստ լինելը։
Զգուշորեն միացնել հարած սերուցքի հետ մինչև միատարր զանգված ստանալը։

Շերտերը պատել կրեմով։ Վերևի շերտի վրա ցանել շաքարի փոշի։

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել