Life.panorama.am-ը գրում է.

Տանը պատրաստված ազնվամորու պաղպաղակը հիասքանչ համ ունի: Մատուցելուց առաջ դրա վար կարելի է շաղ տալ մանրացված ընկույզ:

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • 200 գրամ ազնվամորի
  • 100 գրամ շաքարի փոշի
  • 250 միլիգրամ սերուցք (20%)

 

Պատրաստման եղանակը

  1. Ազնվամորին լվանալ և չորացնել:
  2. Հատապտուղները բլենդերով հարել շաքարի փոշու հետ և անցկացնել մաղով:
  3. Ստացված զանգվածը խառնել սերուցքի հետ և լցնել պաղպաղակ պատրաստելու սարքի մեջ: Պատրաստել՝ ըստ սարքի ցուցումների:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել