Life.panorama.am-ը գրում է.
Տանը պատրաստված ազնվամորու պաղպաղակը հիասքանչ համ ունի: Մատուցելուց առաջ դրա վար կարելի է շաղ տալ մանրացված ընկույզ:
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- 200 գրամ ազնվամորի
- 100 գրամ շաքարի փոշի
- 250 միլիգրամ սերուցք (20%)
Պատրաստման եղանակը
- Ազնվամորին լվանալ և չորացնել:
- Հատապտուղները բլենդերով հարել շաքարի փոշու հետ և անցկացնել մաղով:
- Ստացված զանգվածը խառնել սերուցքի հետ և լցնել պաղպաղակ պատրաստելու սարքի մեջ: Պատրաստել՝ ըստ սարքի ցուցումների:
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/08/02/icecreem/764870
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել