Բաղադրիչներ

1. Սև հաղարջ – 7 բաժակ
2. Ջուր – 3 բաժակ
3. Շաքարավազ – 9 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Սև հաղարջի վրա ջուր լցնել և դնել կրակի վրա:

2. Ավելացնել 3 բաժակ շաքարավազ, թողնել, որ եռա և մի քանի րոպե հետո ավելացնել ևս 3 բաժակ շաքարավազ, նորից թողնել, որ մի քանի րոպե եռա և ավելացնել 3 բաժակ շաքարավազ, նորից թողնել, որ եռա 2 րոպե:

3. Վերջ, մուրաբան պատրաստ է:

4. Տաք մուրաբան լցնել բանկայի մեջ:

5. Երբ մուրաբան սառչի, փակել պլաստմասսե կափարիչով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել