Life.panorama.am-ը գրում է.

Ներկայացվող սննդակարգի ամենակարևոր բաղադրիչը հնդկաձավարով շիլան է, որը պատրաստելու համար հարկավոր է  երեկոյան 1 բաժակ հնդկաձավարի վրա երկու բաժակ եռացրած ջուր լցնել և շատ քիչ աղ, իսկ առավոտյան ջուրը դատարկել, շիլան ուտել՝ 1 տոկոս յուղայնությամբ կեֆիրի հետ:

Օրվա ընթացքում  հարկավոր է 2 լիտր ջուր խմել, մրգերից ուտել միայն խնձոր, իսկ քնելուց 5 ժամ առաջ ոչինչ չուտել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել