Life.panorama.am-ը գրում է.
Ներկայացվող սննդակարգի ամենակարևոր բաղադրիչը հնդկաձավարով շիլան է, որը պատրաստելու համար հարկավոր է երեկոյան 1 բաժակ հնդկաձավարի վրա երկու բաժակ եռացրած ջուր լցնել և շատ քիչ աղ, իսկ առավոտյան ջուրը դատարկել, շիլան ուտել՝ 1 տոկոս յուղայնությամբ կեֆիրի հետ:
Օրվա ընթացքում հարկավոր է 2 լիտր ջուր խմել, մրգերից ուտել միայն խնձոր, իսկ քնելուց 5 ժամ առաջ ոչինչ չուտել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/07/19/buckwheat/761614
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել