Բաղադրիչներ
- հավի ֆիլե - 300 գ
- վարունգ - 150 գ
- ոլոռ կանաչ պահածոյացված - 150 գ
- թթվասեր - 150 գ
- սամիթ - 100 գ
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Լվանում և խաշում ենք հավի ֆիլեն:
Պատրաստի ֆիլեն հանում ենք կաթսայից, թողնում, որ սառչի, ապա կտրատում խորանարդիկներով:
Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կտրատված վարունգը, ֆիլեն, սամիթն ու պահածոյացված կանաչ ոլոռը:
Ապա ավելացնում ենք թթվասերն ու աղը և խառնում, թողնում ենք՝ աղցանը հանգստանա 15 րոպե և մատուցում:
Պատրաստի ֆիլեն հանում ենք կաթսայից, թողնում, որ սառչի, ապա կտրատում խորանարդիկներով:
Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կտրատված վարունգը, ֆիլեն, սամիթն ու պահածոյացված կանաչ ոլոռը:
Ապա ավելացնում ենք թթվասերն ու աղը և խառնում, թողնում ենք՝ աղցանը հանգստանա 15 րոպե և մատուցում:
Հավի մսով աղցան «Լեդիին» ավելի նուրբ համ հաղորդելու համար կարող եք աղցանին ավելացնել կտրատված արքայախնձոր և ընկույզ։
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D6%83%D5%AD%D6%80%D5%B8%D6%82%D5%B6-%D5%BA%D5%AB%D6%80%D5%B8%D5%A3-%D5%A2%D5%A1%D5%AC%D5%B8%D5%BE/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել