Բաղադրամասեր

  • 1 կգ կեռասին՝

  • 1.2 կգ շաքար,

  • 150 - 200 գ ջուր,

  • 150 գ վանիլ

Սպիտակ կեռասի (գիլասի) մուրաբա

Պատրաստման եղանակը

  • Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրում լվանալ և կորիզները հանել: 

  • Շաքարից օշարակ պատրաստել, ավելացնել նախապատրաստած պտուղները մեջը լցնել և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը։ 

  • Եփելու վերջում մուրաբայի քափը քաշել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել