Բաղադրամասեր
-
1 կգ կեռասին՝
-
1.2 կգ շաքար,
-
150 - 200 գ ջուր,
-
150 գ վանիլ
Պատրաստման եղանակը
-
Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրում լվանալ և կորիզները հանել:
-
Շաքարից օշարակ պատրաստել, ավելացնել նախապատրաստած պտուղները մեջը լցնել և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը։
-
Եփելու վերջում մուրաբայի քափը քաշել:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Spitak-kerasi-muraban-patrastek-ays-baxadratomsov--orpeszi-lav-stacvi-EV-chshakarakali-7469
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել