Բաղադրիչներ
միս - 500 գրամ,
կաղամբ - 500 գրամ,
սոխ - 2 միջին չափի,
3 ձու,
մանրացրած սև պղպեղ,
մանրացրած բուրավետ պղպեղ (перец душистый),
սխտոր,
աղ։
Պատրաստումը
Միսը կաղամբի, սոխի և սխտորի հետ անցկացնում ենք մսաղացի միջով։
Խառնում ենք, աղ և պղպեղ լցնում ըստ ճաշակի։
Հարում ենք 3 ձու և ևս մեկ անգամ լավ խառնում։
Ձևավորում ենք ֆարշից կոտլետներ, թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ։
Տապակում ենք երկու կողմից։
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել