Բաղադրամասեր
-
2 կգ կեռասին ՝
-
1 կգ շաքարավազ,
-
1/2 կիտրոնի հյութ,
-
1 նարնջի հյութ,
-
2 թ/գ դարչին,
Պատրաստման եղանակը
-
Կեռասը լվանալ, կորիզները հանել: Վրան լցնել կիտրոնի հյութը, շաքարավազը, դարչինը:
-
Եփել, մինչև միրգը փափկի:
-
Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա: Շարել յուղաթղթի վրա: Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով:
-
Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Inchpe%D5%9Es-patrastel-kerasi-chir--Aha-baxadratomsy-7264
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել