Բաղադրիչներ

3 հատ ձու
1 բաժակ գոլ ջուր
3 բաժակ կաթ
2.5 բաժակ ալյուր
1 ճաշի գդալ բուսայուղ
1 թեյի գդալ աղ

Հարիչով հարել ձուն։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնել ջուրը, կաթը, աղը, բուսայուղն ու ալյուրը:

Թավան լավ տաքացնել, խմորը շերեփով լցնել մեջը և թխել բարակ լավաշներ:

Թողնել՝ սառչի: 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել