Life.panorama.am-ը գրում է.

Կան մթերքի որոշ տեսակներ, որոնք կարելի է ուտել նույնիսկ ուշ երեկոյան՝ չմտահոգվելով ավելորդ կիլոգրամների մասին: Պարզապես դրանք   ոչ թե տապակած, այլ   շոգեխաշած կամ եփած պետք է լինեն:

Հնդկահավի կամ հավի միսը ոչ միայն չի գիրացնում, այլև դյուրամարս է:  Ուշ երեկոյան մի կտոր եփած թռչնամիսը  ստամոքսը չի «ծանրացնի» :

Կարելի է ուտել նաև կաթնամթերք՝ ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ, յոգուրտ: Դրանք ոչ միայն կշտացնում են, այլև օգտակար են:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել