Բաղադրամասեր

  • Խմորի համար ՝ 

  • ալյուր - 4 ճ/գ,

  • բուսայուղ - 1 սուրճի բաժակ,

  • ձու - 1 հատ,

  • ջուր,

  • Միջուկի համար ՝ 

  • սուլուգունի պանիր - 70 գ,

  • մաղադանոս,

  • չորացրած անանուխ

Պատրաստման եղանակը

  • Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի) խառնել և խմորը հունցել:

  • Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։

  • Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել